Közélet

2005.11.19. 18:46

Népszerű volt a Felvételizők Napja

Magas érdeklődés kísérte a Pécsi Tudományegyetem karai által megrendezett felvételi információs napot. Az összegyetemi tájékoztató napra több mint ezer középiskolás látogatott el.

BAMA

A felsőoktatásba jelentkezők számára megrendezett bemutatkozó kiállítás szakmai programja és kísérőrendezvényei is sikeresnek bizonyultak - mondta el megkeresésünkre Győrffy Zoltán, a PTE sajtóreferense.
A nyitásra már többszáz középiskolás, szülő és tanár érkezett a PTE ÁOK Szigeti úti aulájába, akiket az egyetemi karok információs standjai mellett mozgalmas kísérőprogarmok is vártak.
A legnépszerűbbnek a Táncoló Egytem résztvevőinek bemutatkozása bizonyult, de rengeteg felvételiző vett részt a pályaorientációs grafológiai tanácsadáson és a karrierteszteken is.
A bemutatkozó karok közül kiemelt érdeklődés mutatkozott a Pollack Mihály Műszaki Kar képzési tájékoztatása, valamint az évek óta népszerű közgazdasági, jogi és kommunikációs képzések iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!