Közélet

2010.06.17. 13:18

Pécs Holding: több ügyet kevesebben, gyorsabban

Átadták szerdán a Pécs Holding Zrt. újjáépített Búza téri ügyfélszolgálatát, amikor is a szalagot Páva Zsolt, Pécs polgármestere és Kiss Tibor, a Holding cégvezetője vágták át.

B. A.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere és Kiss Tibor, a Holding vezetője úgy látták, az új ügyfélszolgálat szimbóluma annak, hogy új korszak kezdődött a város és a Holding életében.

Sulyokné Rádli Erzsébet, a Pécs Holding sajtósa elmondta, a korábbiakhoz képest sok mindent átalakítottak az ügyfélszolgálaton, azokat folyamatosan, az év elejétől kezdve léptetve érvénybe. Ilyen, hogy immár nem heti tíz, hanem 32 órán át fogadják ott, a Búza tér 8/b. alatt ügyfeleiket, hétfőtől csütörtökig 8-tól 15.30-ig, szerdán 20 óráig. A portaszolgálat ingyenes számát (80/203-988) éjjel-nappal hívhatják, például behajtási engedélyért, a pénztár pedig hétfő és péntek közt 8 és 15.30 közt tart nyitva.

Az átépítés része volt egy modern ügyfélhívó rendszer kialakítása is. Fontos változás, hogy minden, a Holdinggal kapcsolatos ügyet itt intéznek innentől, így például az önkormányzati bérlakásokkal vagy épp a piaccal, vásártérrel összefüggésben. Teszik mindezt úgy, hogy az ügyfélszolgálaton is kevesebben, hárman ülnek, mégis gyorsabb, gördülékenyebb intézést ígérnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!