Közélet

2009.10.21. 08:31

Pécsi Vízmű: „Nincs titok”

Tagadja a pécsi polgármester vádjait a Pécsi Vízmű vezérigazgatója, aki megalapozatlannak tartja a feljelentést és kijelentette: a társaság semmilyen gyanús tevékenységet nem folytatott, nincs mit takargatniuk.

forrás: pvzrt.hu

Nincs titok – a Pécsi Vízmű Zrt. sajtóközleménye

Az egész vállalat nevében a Pécsi Vízmű Zrt. teljes mértékben tagadja Pécs városa által felhozott és a médiában megjelent vádakat.

Ez egy olyan rágalomhadjárat, amely az egész vállalat ellen irányul, valamint az ott dolgozók ellen, akik mindig is a közösség érdekeit tartották szem előtt.

A propaganda továbbá alkalmas arra is, hogy elterelje azokról a jogtalan és erőszakos cselekedetekről a figyelmet, amelyek a Pécsi Vízmű Zrt.  ellen irányultak.

A feljelenetés nem megalapozott az ügy szempontjából. A Pécsi Vízmű Zrt. mindig is teljes mértékben a többségi tulajdonos, Pécs városának felügyelete alatt állt, és nincs mit takargatnia.

Így megragadjuk az alkalmat, hogy tisztázzuk, semmilyen gyanús tevékenységet nem folytattunk a város képviselői által meghatározott működés során.

Nyirati István
vezérigazgató

Pécsi Vízmű Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!