Közélet

2011.02.28. 20:14

Pintér Sándor volt cége őrizheti a városházát is

Pintér Sándor egykori őrző-védő cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. felügyelhet a jövőben a pécsi városháza biztonságára.

B. A. (Dunántúli Napló)

A fideszes belügyminiszter egykori cége az elmúlt hónapokban több állami megrendelésre is sikeresen pályázott. Érdekes körülmény, hogy a biztonsági cég jogásza az a dr. Szabó Iván, aki a Tettye Forrásház ügyeiben, illetve újabban a pécsi buszeladásokkal kapcsolatosan is a város által megbízott jogi képviselő.

Pécs gazdasági bizottsága a CBSZ vezette konzorcium (melynek van egy pécsi tagja is) pályázatát támogatta az önkormányzati ingatlanok őrzésére kiírt pályázaton. A CBSZ-nek egy „kihívója” volt, az alacsonyabb óradíj miatt tudott nyerni a cég. A baranyai megyeszékhelyen a munkát a CBSZ a pécsi Trucker Securitytől veheti majd át, melyről úgy hírlett, hogy jó kapcsolatokat ápoltak Toller László korábbi szocialista polgármesterrel. Ők most nem is pályáztak.  

B. A. (Dunántúli Napló) -->

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!