Közélet

2005.11.18. 13:20

Rejtélyes halál a Gyárvárosban

Vélhetően vezetéket akart lopni egy férfi csütörtökön Pécsett, de a magas oszlopról lezujanva életét vesztette. A rendőrség vizsgálatot indított a haláleset körülményeinek tisztázására.

BAMA

Csütörtökön reggel futott be a mentőkhöz egy bejelentés, mely szerint egy férfit holtan találtak egy gyárvárosi családi ház kertjében. A mentősök a helyszínen arra a következtetésre jutottak, hogy idegenkezűség gyanúja is felmerülhet, ezért értesítették a rendőröket. Az ezt követő adatgyűjtés során bebizonyosodott, jó volt a mentősök megérzése. A nyomozók szerint a férfi a szomszédos ház telkén felmászott egy csaknem húsz méter magas villanyoszlopra, mert vezetéket akart lopni. A drótot már csaknem elvágta, amikor lezuhant a mélybe. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A tragédiát nem áramütés okozta, a szakértő eddigi megállapítása szerint felmerülhet az is, hogy abban az ittaság is közrejátszott. A rendőrség szerint feltehetően két másik férfi, akikkel együtt dolgozott a háznál folyó építkezésen, megijedtek, és a holttestet visszavitték a másik telekre, s csak ezt követően értesítették a mentőket. A hatóság a férfi halálával kapcsolatban közigazgatási eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!