Közélet

2011.02.11. 10:39

Rekorddal indította az évet a bama.hu

Volt olyan nap, amikor 36 ezren keresték fel hírportálunkat, hétköznaponta átlagosan közel 24 ezren kattintottak ránk 2011 januárjában.

BAMA

Ígéretesen indult az év a bama.hu oldalain. A Dunántúli Napló internetes hírcsatornáján rekordszámú látogató fordult meg 2011 januárjában. Hétköznaponként átlagosan közel 24 ezren olvasták a baranyai híreket, nézték a nap szépe-, bulifotó- és hírképgalériákat, használták programajánló, napi menü és egyéb szolgáltatásainkat.

Január legforgalmasabb napja 7-e, péntek volt, ekkor közel 36 ezren keresték fel a bama.hu-t. Két népszerű cikk jelent meg aznap: az egyik a pécsi püspökségi botrány legújabb fejleményeiről, a másik a hol jégcsapokkal, hol vízfolyásokkal díszített pécsi alagútról szólt. A hónap legolvasottabb cikke ugyanakkor nem ezen a napon született, sőt, a 10 legkattintottabb írás közé (ld. alább) is csak az első került be.

A bama.hu olvasottsági toplistájának élén a Komló melletti erdőben talált, fej nélküli holttest híre végzett januárban, nem sokkal előzve meg az év legjobb férfi sportolóját kereső szavazást és a Mayer Mihály pécsi püspök lemondásáról szóló cikket. Az élbolyban szereplő írások többsége a Dunántúli Naplóból származik, de olvasóink hírei közül kettő – egy csiga alakú tojásról és egy „Mindenkori – Orbán” feliratú könyvtári tábláról készült kép - is felkerült az erős mezőnyből a tízes dobogóra.

-----------------------------------------------------------------------
Legolvasottabb cikkek 2011 januárjában
1. Fej nélküli holttestet találtak az erdőben - 25 166 olvasás
2. Ki az év legjobb baranyai férfi sportolója? - 22 462
3. Lemondott a pécsi püspök - 20 296
4. Kommandósok várták a kéz és láb nélküli férfit - 17 133
5. Taxisgyilkosság: kihallgatás 15 év után - 14 367
6. Holttestet találtak a Magasházban - 12 241
7. Püspökségi botrány: százmilliós sikkasztás? - 11 837
8. Földre teperte újabb áldozatát a pécsi szatír - 10 097
9. Ilyet még nem látott: csigatojást tojt egy tyúk - 9557
10. A nap fotója: „Mindenkori Orbán” - 8820
11. A diszkótragédia hullámai elérték Pécset is - 8655
-----------------------------------------------------------------------

Kattintás is történt bőven januárban, naponta átlagosan 245 ezer. A csúcsot január 30-án értük el, ekkor közel 550 ezer lapletöltést szolgált ki rendszerünk. Olvasóink körében ezen a napon a baranyai középiskolák szalagavató ünnepségeiről és az azokat követő afterpartikról készült képsorozatok voltak igen népszerűek. Megérte a bama.hu fotósainak három héten át pénteken és szombaton éjszakába nyúlóan fotózni az először báli ruhában, majd laza szerelésben ünneplő végzősöket: 21 galériából álló sorozatunk kétmilliónál is több kattintást hozott.

A bama.hu látogatottságáról és egyéb statisztikákról friss cikkekeket ITT olvashat.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!