Közélet

2011.08.24. 14:55

Ruzsa Csaba lesz a PTE kiemelt beruházásokért felelős gazdasági főigazgató-helyettese

A Pécsi Tudományegyetem 2011 júniusában írta ki pályázatát a kiemelt beruházásokért felelős gazdasági főigazgató-helyettesi posztra.

bama (Forrás: PTE)

A megjelölt határidőig 12 pályázat érkezett be, melyből hét nem felelt meg a kiírásban szereplő valamennyi feltételnek. A bíráló bizottság ezért öt pályázót hallgatott meg személyesen, majd rangsort állított fel a pályázók között.

E javaslat alapján az egyetem vezetése Ruzsa Csabát bízza meg a munkakör betöltésével. A nyertes pályázó rendkívül komoly tapasztalatokat szerzett a kiemelt beruházások megvalósítása területén a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa projekt korábbi vezetőjeként. A vezetői megbízás határozott időre, öt éves időtartamra szól.

A főigazgató-helyettes feladatai közé tartozik majd a PTE 500 millió forint értékhatárt elérő építési, technológiai beruházások, projektek megvalósításával kapcsolatos folyamatok gazdasági, pénzügyi feladatainak koordinálása. Emellett ellátja a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése, a Pécs Megyei Jogú Város és az egyetem közötti együttműködés gazdasági kérdéseinek menedzselését is.

Elemzéseket készít a rektor és a gazdasági főigazgató számára a beruházások költséghatékonyságáról, szakmai szolgáltatói színvonal emelésének lehetőségeiről, kihatásairól, fenntartási, üzemeltetési költség megtakarítási lehetőségeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!