Közélet

2013.07.13. 18:26

Segítséget adnak az áramdíjjal elmaradt szigetieknek

A szolgáltató, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös programot indított az áramdíj megfizetésével küzdő szigeti háztartások megsegítésére.

M. B. (Dunántúli Napló)

A már tartozást felhalmozottak közül azok, akiknek hatvan napnál nem régebbi elmaradásuk van, vagy akiknél már kikapcsolták az áramot és a visszakapcsolás még nem történt meg, illetve azok, akik előrefizetős mérőórával rendelkeznek és legalább harmincezer forintos korábbi tartozásuk van, az összeg felének megtérítésére pályázhatnak. (A másik felét nekik kell állniuk.)

Azok a fogyasztók is részt vehetnek a programban, akik rendszeresen fizetnek ugyan, nincs tartozásuk, de nehéz anyagi helyzetben vannak. Ők legfeljebb tízezer forintot igényelhetnek. A pályázatokat október közepéig adhatják be az újmohácsiak, a sárhátiak és a homorúdiak, bővebb információ a családsegítő szolgálat családgondozóitól kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!