Közélet

2010.02.03. 11:01

Skrut György a DN-vacsoraest házigazdája

Szerda este hat órától tartjuk új, a pécsi Kalamáris étteremmel közösen indított, „Beszélgetés a pécsi gasztronómiai kultúráról – finoman!” című sorozatunk első vacsoraestjét.

DN

A Dunántúli Napló és Pécs egyik legjobb étterme arra vállalkozott, hogy hozzájáruljon a pécsi gasztronómiai kultúra és örökség megismertetéséhez, továbbviteléhez. Kapcsolódási pontokat keresünk a pécsi és baranyai művészeti és kulturális élet, és a gasztronómia világa között. Mindezekről, receptekről, a vendéglátás múltjáról, jelenéről, megújításáról is beszélgetünk, terített asztal mellett kedves olvasóinkkal és vendégeinkkel, a pécsi–baranyai vendéglátás és művészeti élet jeles képviselőivel.

Havonta egyszer, minden hónap első szerdáján rendezünk vacsoraesteket a Kalamáris étteremben ([email protected], 72/312-573). Minden alkalommal három fogást, előételt vagy levest, főételt és desszertet, illetve az étkekhez illő bort, ásványvizet és kávét szolgálunk fel a jelentkezőknek, mindösszesen 3500 forintért személyenként. Az első vacsoraestet február 3-án, este hat órakor tartjuk, építve a Dunántúli Napló szakácsköny-vének receptjeire. Házigazda: Skrut György mesterszakács. Vendég: Földvári Sándor mesterszakács (Fókusz étterem)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!