Közélet

2011.06.27. 18:00

Strandkörkép: Orfű aquaparkjában csobbantunk

Sorra járja a baranyai strandokat és fürdőket a bama.hu vizes különítménye. Belemerülünk mindenbe és kipróbálunk mindent, hogy kiderüljön, a tucatnyi helyszín közül melyiket miért érdemes felkeresni idén nyáron. Elsőként az Orfű Aquaparkban jártunk.

NL (bama.hu)

Naptej, fürdőruha és néhány szabad hétvége: minden megvan ahhoz, hogy a lehető legteljesebb képet adjuk Baranya vízi élménykínálatáról 2011 nyarán. Strandkörképet indít a bama.hu, videókamerával és felfújható delfinnel felszerelkezve vágunk neki a tucatnyi strandnak és fürdőnek.

A nyári strandkörképünk Orfűn indul, ahol a tavaly nyitott, idén pedig már teljes gőzzel üzemelő aquapark fogadta (még kissé fakó) stábunkat. A hét csúszda, a sportmedence, az 1400 négyzetméteres élménymedence, a pezsgőfürdő és a számos egyéb lehetőség közül igyekeztünk mindent kipróbálni. (A kínálatról a tavalyi nyitáson készült képgalériánk is árulkodik - ezt itt böngészheti!)

Még a vízipark gépházába is bejutottunk - itt fűtik kellemes hőmérsékletűre a kutakból érkező vizet - és természetesen a büfé kínálatát is teszteltük. Használatba vettük a műfüves focipályát és felnőtt létünkre kicsit belepancsoltunk a legkisebek számára fenntartott, de csábítóan felszerelt gyerekjátszó-medencébe is, és persze csúszdáztunk, amennyit csak bírtunk. Extra kalandként egy lánybúcsúba is belefutottunk, amely egy spontán napolajozást hozott a riporternek.

----------------------------------------------------------------------------
Strandok, fürdők és egyéb vízi élmények - cikkeinket egyben megtalálja a bama.hu dossziéjában!
----------------------------------------------------------------------------

A strandkörkép hamarosan folytatódik - találkozunk a medencék partján, a csúszdáknál vagy éppen a lángososnál!

Címkék#Orfű

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!