Közélet

2016.09.22. 18:46

Teljes útlezárás volt a Magaslati úton

A Pálosok előtt csőtörés miatt nem lehetett autóval közlekedni, a buszok sem tudtak erre jönni.

dg (bama.hu)

Frissítve: A Tettye Forrásház szakemberei csütörtök este 10 órakor kijavították a hibát. Félpályán már megindult a forgalom.

Az utca elején csőtörés történt a Pálosok előtt, ezért Hunyadi útról nem lehet behajtani a Magaslatira. A teljes útlezárás miatt a buszok sem tudnak közlekedni az adott útvonalon. Mint Csöngei Adrienntől, a Tettye Forrásház sajtószóvivőjétől megtudtuk, a munkálatok előreláthatóan 3-4 órát vesznek igénybe, az esti órákban tehát egy sávon megindulhat a forgalom. Kerülni a Szőlő utcán lehet.

Az érintett buszok, a 31-es, 32Y és a 33-as járatok terelőútvonalon, a 32-es vonalán közlekednek, nem érintik a Tettye, Havihegyi út, Tettye tér, Szőlő utca megállókat.

A teljes útzárat feloldják, amint a szakemberek kicserélik a sérült vezetékszakaszt, ezt követően fél pályán haladhat a forgalom.

A meghibásodás miatt a Magaslati út 1-16. közti épületekben átmenetileg szünetel az ellátás, a szolgáltatás helyreálltáig tartályautó biztosítja az ivóvizet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!