Közélet

2006.04.21. 12:34

Telt házzal indított a Pécsi Egyetemi Napok

Pécs | Már első este megtelt az idei Pécsi Egyetemi Napok helyszínéül szolgáló Zsolnay-gyár, olyannyira, hogy a szervezők kénytelenek voltak kihelyezni a megtelt táblát. Mintegy kétezren voltak kíváncsiak a Kiscsillag, a Quimby vagy a Pál Utcai Fiúk koncertjére. Hasonlóan magas érdeklődés kísérte a második napot is, például a neves angol DJ, Doc Scott fellépését.

BAMA

Az esetleges összeütközések elkerülése érdekében a fesztivál fő helyszínéül szolgáló Multicafé sátort hangszigeteléssel látták el és a hatósági bemérések eredményei alapján a PEN végig a megengedett zajterhelés alatt „üzemelt”. A szervezők számára külön öröm - mondta el Szabó Gábor, a PTE EHÖK elnöke  - hogy az elmúlt két nap alatt nem érkezett lakossági panasz vagy bejelentés a rendezvény miatt.

A félidejébe ért rendezvény délután a diákrektori és -polgármesteri címért vetélkedő csapatok versenyével folytatódik a Pécsi Sörgyár udvarában, majd este újra a Zsolnay-gyár lesz a fő helyszín, ahol többek között a 30Y, az Esclin Syndo, a Neo és a Colorstar lép fel.

Holnap a Pécsi Est tízéves születésnapi partijával és a Kispál és a Borz koncertjével zárul az idei PEN.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!