Közélet

2006.07.04. 17:24

Továbbra is Toller az MSZP jelöltje

Pécs | A sajtóban napvilágot látott találgatásokra reagálva hivatalos közleményt adott ki a pécsi polgármesteri hivatal, leszögezve: az MSZP hivatalos polgármester-jelöltje a helyhatósági választásokra továbbra is Toller László.

BAMA

A közlemény teljes szövege a következő: „Több mint két hét telt el dr. Toller László, Pécs polgármesterének közúti balesete óta. Az Idegsebészeti Klinika igazgatója, dr. Dóczi Tamás professzor azóta többször is szűkszavú, de tényszerű sajtóközleményt adott ki, miszerint a polgármester állapota stabil, de továbbra is intenzív osztályon végzett kezelésre van szüksége. Talán éppen a közlemények rövidsége és tényszerűsége miatt Toller László állapotáról minden alapot nélkülöző híresztelések terjedtek el a közvéleményben és jelentek meg egyes sajtóorgánumokban is. Toller László családja és a Pécsi Polgármesteri Hivatal kérésére közöljük, hogy a polgármester felépüléséig a helyettesítésről a közgyűlés legutóbbi ülésén döntött, az MSZP közölte, hogy a párt hivatalos polgármester-jelöltje a helyhatósági választásokra továbbra is Toller László. A klinika igazgatója meghatározott időközönként sajtóközleményben ismerteti a közvéleménnyel a polgármester állapotát.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!