Közélet

2006.02.06. 15:15

Uránia: március közepéig biztosan zárva

Pécs | Senki sem tudja megmondani, meddig kell nélkülözniük a moziszerető pécsieknek az Uránia mozi előadásait. Miután a közelmúltban egy felújítást követő műszaki ellenőrzéskor kiderült, a nézőtér mennyezete életveszélyes állapotban van, néhány nap működés után újra le kellett húzni a rolót - bizonytalan időre.

BAMA

Amint azt a mozi vezetőségétől megtudtuk, most a helyreállítás műszaki terveit készítik, melyhez később költségvetést kell rendelni - erről a legközelebbi közgyűlésen tárgyalhat a város vezetősége, február 16-án. Ott fogják előterjeszteni a szükséges pénzre az igényt.
A döntés után még legalább három hetet vesz igénybe a munka. Így a legszerencsésebb esetben is március közepére válthatnak jegyet a nézők az Urániába.
Közben pedig olyan filmek tervezett premierjei maradnak el, mint Hajdu Szabolcs Fehér tenyér, vagy Szabó István Rokonok című munkája, és vélhetően a tavaly szintén kimaradt Filmszemle-morzsákról is lemondhatnak.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!