Közélet

2016.07.27. 11:21

„Valószínűleg nem vakbélgyulladás!” – Sárosi Laura jobban van

Kedden beszámoltunk róla, hogy vakbélgyulladás gyanújával kórházba került Sárosi Laura, aki húsz év után szerzett olimpiai kvótát magyar tollaslabdázóként.

Nemzeti Sport, Facebook

Sárosi az előzetes tervek szerint augusztus 3-án tért volna haza az ausztriai edzőtáborból, de hasi fájdalmak miatt már keddre virradóra visszaautózott Budapestre. A kórházi vizsgálatokon először vakbélgyulladás gyanúját állapították meg, ám a kedd esti vizit után kapott információink alapján Sárosi fájdalma jelentősen csökkent, a fájó részt jegelték és infúziót kapott.

A 23 éves sportoló szerda délelőtt jobb hírekkel szolgált közösségi oldalán, valószínűleg mégsem vakbélgyulladás okozta hasi fájdalmait.


„Jobb hírek! Jobb vérkép, jobb labor, jobb közérzet. Még mindig nem tudjuk pontosan, mi lehet a baj, de valószínűleg nem vakbélgyulladás. Szerencsére a gyulladás múlik, az infúzió sokat segített. Nagyon örülök, hogy a doktorok úgy döntöttek, nem műtenek meg tegnap este. Ma még ultrahang és más vizsgálatok várnak rám” – írta Facebook-oldalán Sárosi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!