Közélet

2009.05.22. 12:02

Vége a városházi VIP-parkolásnak

Az autók helyett a járókelőké péntektől a pécsi városháza előtti VIP-parkoló. Páva Zsolt polgármester szerint a parkoló szimbolikus megszüntetése azt jelzi: Pécsen megszűnnek az előjogok.

Ny. Sz.

A Széchenyi téri eskütételén jelentette be Páva Zsolt polgármester, hogy megszünteti a városháza előtti VIP-parkolót, amely a városvezetők, képviselőknek és vezető dolgozók számára jelentett külön megállási lehetőséget. Ez a lépés pénteken reggel megtörtént, már padok és virágok vannak a kocsik helyén.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Az autók helyett a járókelőké péntektől a pécsi városháza előtti VIP-parkoló.
[/caption]

A fideszes politikus elmondta: a döntés szimbolikus, azt mutatja, hogy Pécsen ne legyenek előjogok. A képviselőknek ugyanúgy kell keresniük parkolóhelyet a városban, mint másnak.

S bár a közeljövőben a felújítás miatt úgyis átalakul a tér, Páva Zsolt azt mondta, mihamarabb vissza akarta adni a közteret a pécsieknek.

Címkék#Páva Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!