Kultúra

2009.04.16. 15:24

PEN diákrektorcsapatok: itt van a közgáz, hol van a jog?

A gazdasági világválság idején még a közgazdászok is elszánt eszközökhöz nyúlnak: PENzhamisítóként igyekeznek átvészelni a sanyarú napokat, lehetőleg minél vidámabban.

BAMA

Persze náluk sem mennek egyszerűen a dolgok, így a nem pénzhamisításra kiképzett alakulatot tavaly le is csukták, de most, Don Penge vezetésével újra összeáll a csapat. Bár a módszereit nem árulta el, de a brigádhoz tartozó két rendőrlány azt sejteti, hogy Don Penge keze mindenhova elér.

Ámbár a maffiózók nem így szoktak működni, a PENzhamisítóknál demokrácia uralkodik. Az egész közgáz legjobbjaiból összeverbuvált bűnszövetkezet szavazás útján hozza döntéseit, ami reméljük, célravezető lesz.

Emellett a legnagyobb erényüket a szorgalmukban látják. Amellett, hogy a csapatok közül egyedül ők értenek a befektetéshez már több mint másfél hónapja azon fáradoznak, hogy teljesen összekovácsolódjon a csapat, és elkészüljenek a titkos tervhez szükséges kellékek. Az elsődleges cél természetesen az, hogy jól érezzék magukat, de bíznak benne, hogy a kitartás (és pár PENgő megfelelő helyre csúsztatása) meghozza gyümölcsét, és ők lesznek a PEN győztesei.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] PENzhamisítók (fotó: Borbás Matyi)
[/caption]

Érdemes lesz odafigyelni rájuk a PEN-en, mert az általuk kibocsájtott PENgőkért cserébe különböző – vélhetően ital formájában elfogyasztható – dolgokat lehet majd kapni!

Ha még többet szeretnél megtudni a PENzhamisítókról, látogass el a honlapjukra, ahol számtalan kép és blogbejegyzés vár: http://penzhamisitok.uw.hu

Címkék#PEN#Pécs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!