Kultúra

2012.08.06. 18:03

Több mint harmincezer néző az Ördögkatlan Fesztiválon

Véget ért az ötödik, az eddigi legnagyobb Ördögkatlan Fesztivál. Öt nap alatt lezajlott több mint 350 rendezvény, volt cirkusz, színház, kiállítás, koncert, irodalmi est és filmvetítés is.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

A programok száma az előző évhez képest jelentősen megnőtt, s az is szemmel látható, hogy a falvak folyamatosan fejlesztik az infrastruktúrát a fesztiválozók kényelme érdekében. Idén megközelítőleg ugyanannyian voltak kíváncsiak Nagyharsányban, Kisharsányban és Palkonyán a programokra, mint az elmúlt évben: 30–35 ezer ember érkezett a Katlanba.

Bérczes László és Kiss Mónika főszervezők a jövőt illetően úgy fogalmaztak, szeretnék megőrizni a fesztivál mezítlábasságát, nem engedik, hogy túlnőjön magán, mert a lényegét veszítené el: a Katlanban nem a haszonszerzés és nem a mennyiségi növekedés a cél (az idei bérletek ára pontosan megegyezett a tavalyival).

Nem szolgáltatást nyújtanak: minőségi programok, a felszabadultság érzése, békés hangulat, jó beszélgetések várják itt a látogatókat 2013-ban is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!