Kultúra

2014.04.17. 17:43

Nagy hajrá kezdődött a POSZT-jegyekért

E héten kedden meglódult a 14. Pécsi Országos Színházi Találkozóra a jegyvásárlás, miután a három korábbi kiemelt OFF-program (a Csík zenekar, Berecz András és Őze Áron – jún. 7., a Budapest Klezmer Band és Tompos Kátya – jún.9., valamint Varnus Xavér és Törőcsik Mari – jún. 13. közös estje a koncertközpontban) mellett a versenyprogramokra is megkezdődött a jegyértékesítés.

M. B. E.

Online is sokan nekiveselkedtek időközben, így A hosszabbik út drámapedagógiai előadásra és az Álomkommandóra már elfogyott minden jegy, de az I. Erzsébetre, a Vörösre és a Woyzeckre is csak néhány belépő maradt. Rohamosan fogy a Bányavakság, az Alkésztisz bemutatókra is a jegy, az összes többi  versenydarabra pedig már csak karzaton és az oldalpáholyokban van hely.

Amire viszont még érdemes koncentrálni, az A tanítónő, A képzelt beteg, az Opera ultima és az Énekes madár, mert ezekre az előadásokra még elérhető néhány jobb belépő. A versenyprogramok iránti érdeklődés felfokozta a Kodály Központ koncertjei iránt is a figyelmet, így itt is az utolsó szakaszába érkezett a jegyeladás.

Ugyanakkor hó végére elkészül a teljes OFF-műsor, és május elejétől már minden POSZT rendezvényre lehet belépőt venni. Itt jegyezzük meg, hogy az OFF-programok jelentős része ingyenes lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!