Kultúra

2015.02.26. 22:12

Messzire költözik a Rockmaraton

A rockfesztivál nem marad Baranyában, Dunaújvárosban lesz idén.

dg (bama.hu)

Július 13-19. között elfoglalnak egy szigetet a Dunán, ahol minden adott az igazi egyhetes maratoni bulihoz - írják a szervezők a Facebookon. Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt saját stranddal egy biztonságos holtágnál. Betonutak, rengeteg parkolóhely, és telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol WC-vel.

A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is építhetnek a 120 bandára dagadt zenei kínálatunknak. A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban. A rock-metál paradicsom idén a dunaújvárosi Szalki-szigeten lesz.

Hogy a baranyaiak ne szomorkodjanak, kedvezményeket kapnak. A szervezők azt közölték, hogy egy évre költöznek ide.

Idén lesz PEN Pécsen

Ha nem is a rockereknek, de a pécsi zenekedvelőknek jó hír, hogy idén lesz Pécsi Egyetemi Napok. Amit biztosan tudni, hogy április 30. és május 2. között rendezik a Zsolnay negyedben. A programot hamarosan közzéteszik.

A fellépők listáján a következő neveket találhatjuk az EHÖK oldala szerint: Ákos, a Tankcsapda, a Punnany Massif, Soerii & Poolek, az Ivan & The Parazol, Halott Pénz.

(Korábban a hiperkarma fellépése is felmerült a zenekar Facebook oldalán - egy rajongó kérdésére reagált a zenekar, de úgy tudjuk, Bérczesi Robiék nem lépnek fel a PEN-en.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!