Kultúra

2011.09.26. 11:39

Bábfőszereplő kerül a pécsi Lakatfalra

A bűbájos lakat című bábelőadás premierje október elsején lesz a Bóbita Bábszínház színháztermében - a címadó lakatot a pécsi Lakatfalon is elhelyezik.

M. B. E.

A Bóbita Bábszínház új bemutatóját, "A bűbájos lakat" című bábelőadást október 1-én láthatja először a közönség, 10 és 16 órától.

A Berze Nagy János népmesegyűjteményéből származó történet „címszereplője” egy olyan, az ördög tulajdonában lévő varázstárgy, ami használójának, kinyitójának minden kívánságát teljesíti - aminek a mese során persze új gazdája akad.

Az előadásban szereplő bűbájos lakat mását az új bemutató kapcsán a bóbitások szeptember 29-én, csütörtökön 11 órakor elhelyezik a pécsi Lakatfalon is. A lakaton egyúttal feltüntetik az előadás címét, a bemutató időpontját, a bábszínház nevét is.  A lakatolási ceremónia 10.40-kor kezdődik, ekkor indul egy óriásbábos felvonulás a régi Bóbita épületétől (Mária u. 18.) a Lakatfalig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!