Kultúra

2007.09.13. 16:01

Elmarad a svéd Marduk rockkoncertje

Elmarad a svéd Marduk zenekar koncertje péntek este. Az ok: az együtes lemondta az európai turné hátralévő kilenc állomását. A Marduk előzenekara a Naked Forest mégis fellép a Toxicban.

Forrás: Toxic Club

„Péntek este fellép a Toxic Clubban a Naked Forest, a Marduk előzenekaraként játszottak volna, de a sajnálotsan elmaradt koncert ellenére lehetősége nyílik minden 18 éven felüli érdeklődőnek megtekintenie ezt az egzotikus show-t, melyben a pucér perverz metal csapat meghökkentő mutatványokkal kápráztatja el közönségét. Fellép még a Blizzard, és meglepetés fellépő is várható. Ezen a napon - mint minden pénteken - már délután 2 órakor kinyitunk, hogy időben elkezdhessétek az alapozást az esti bulihoz! Ehhez italakciókkal járulunk hozzá: a Gin+Tonic, a Vodka+Narancs, illetve a dobozos sörök 200 Ft-ba kerülnek csak! Újra működik a pihenő helyiségünkben a tv, és rövidesen zenei dvd-k tömkelegét biztosítjuk, hogy péntek délutánonként kiereszthessétek a fáradt gőzt! Itt szeretnénk ugyancsak közölni az elmaradt Marduk koncert hivatalos hírét:
Sajnálattal kell, hogy közöljük, hogy a Marduk zenekar lemondta a turnéja hátralvő kilenc állomását. A zenekar elmondta, hogy a turnét szervező lengyel Rose Production egy szélhámos iroda, akik már az utolsó kettő lengyel állomáson sem tudták biztosítani a zenekar anyagi és egyéb feltételeit. A Marduk kénytelen volt saját költségén visszatérni Svédországba, és lemondani a turnét. A banda természetesen nem okolható a történtek miatt, rövidesen hivatalosan is elnézést kérnek majd a weboldalukon a rajongóktól. A Zombie 11 Produkció és a zenekar közösen megpróbálja jogi úton megtéríttetni az okozott anyagi kárt a lengyel produkciós irodával. Ettől függetlenül természetesen a megvásárolt elővételi jegyek szeptember 21-ig visszaválthatóak, de kizárólag a vásárlás helyszínén. Szeretnénk mindenkitől elnézést kérni a történtek miatt, de tudjuk még az sem jelenthet elég vígaszt, hogy az osztrák, horvát, szerb, macedón, román, görög, és bulgár rajongók ugyanígy elestek a lehetőségtől, hogy megnézhessék a Marduk lemezbemutató turnéját...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!