Kultúra

2011.06.29. 12:12

Harkányi Fürdőfesztivál Alekosszal és Presserrel

Az év rendezvénye lesz ezen a hétvégén Harkányban, mert jön a Fürdőfesztivál. Lesz itt program az apróságoktól a nyugdíjasokig minden korosztálynak.

M. B. E.

A Zsigmondy sétányon az első esemény péntek este DJ Figi diszkója lesz. Szombaton a strandon 10 órakor kezdődik az élet egész napos ingyenes kézműves-foglalkozással, ahová a 14 év alattiakat várják tálak és mesefigurák formálására. A fesztivál hivatalos megnyitójára szombaton 16 órakor kerül sor, utána Alekosz, Cozombolis és a Magna Cum Laude szórakoztatja a nagyérdeműt a strandszínpadon.

A Gyógyfürdőben eközben sramlizene szól, a Zsigmondy sétányon egész nap helyi termelők kirakodóvásárán kínálják a portékákat, majd 20 órától a Nihil Chips zenél. Vasárnap a strandon megy tovább az ingyenes kézművesprogram, a Gyógykertben a Siklósi Ifjúsági Zenekar koncertezik 16 órától, a strandszínpadon a Csík Zenekar, Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncertje hallható 19 órától. A Zsigmondy sétányon pedig folytatódik a kézműves kirakodóvásár és este a bálozás.

M. B. E. -->

Címkék#Harkány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!