Kultúra

2008.01.23. 13:32

Helyi tehetségeket kutat a PEN 2008

A nemzetközileg elismert nagy nevek mellett a helyi tehetségek is hangot kapnak a 2008-as Pécsi Egyetemi Napok rendezvényeinek sorában. A PEN tehetségkutatót rendez, a legjobbak így a többezres közönség előtt is megmutathatják magukat.

(nl)

Az elmúlt napokban lezárult a PEN 2008 könnyűzenei tehetségkutató verseny jelentkezési szakasza: a beérkezett pályázatok alapján 14 amatőr egyetemi zenekar vetélkedik majd a fődíjért - közölte Stemler Miklós, a PEN 2008 sajtófőnöke.

A tehetségkutató győztese 30 órányi stúdióidőt kap a pécsi Sonarium Studio-ban, amely olyan zenekarok és előadók számára biztosított bemutatkozási lehetőséget, mint a Singas projekt, Takáts Eszter vagy a Psyxho Mutants és a Zagastic. A verseny második helyezettje fellépési lehetőséget kap az idei Rockmaraton fesztiválon.

Az április 16 és 19 között megrendezésre kerülő Pécsi Egyetemi Napok 2008 a szervezők igéretei szerint a legnagyobb szabású lesz az eddigi PEN-ek közül; a magyar könnyűzene élvonala és a pécsi tehetségek mellett több neves külföldi zenekar is fellép a térség legnagyobb könnyűzenei fesztiválján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!