Ki lesz az év ifjú párja? – Eredményhirdetés

A bama.hu és a Dunántúli Napló versenyén azok indulhatnak, akik 2016-ban kötöttek házasságot Baranyában – és nyerhetnek extra ajándékokat Valentin-napra.

Kimagasló érdeklődés mellett ért véget a játékunk, az alábbiakban mutatjuk a hat győztes pár képét. A fotóverseny első hat helyezettjét levélben értesítjük. Nekik, és persze a többi játékosnak is, szívből gratulálunk!

Az első helyezett:

A második helyezett:

A harmadik helyezett:

A negyedik helyezett:

Az ötödik helyezett:

A hatodik helyezett:

 ————————————————————————————————————————–

Valentin naphoz közeledve első alkalommal hirdettük meg az év ifjú párja játékunkat, mely reményeink szerint sok érdeklődőt vonz majd. Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsák Önök, Ti kedves fiatalok: a házasság nagyon klassz dolog! Olyan párok jelentkezését várjuk, akik tavaly mondták ki a boldogító igent. Játékunkban a legtöbb szavazatot gyűjtők értékes ajándékokat nyernek. Legyünk, legyetek szerelmesek! Valentin napig tart fergeteges játékunk, utána pedig élvezhetitek a nyereményeinket. Hajrá!

Nevezni az alább található felületen lehet, egy, a jelentkezők által választott, legjobbnak vélt fotóval. És akkor a szabályok:

– Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség!

– A beküldéshez minden esetben szükség van érvényes email címre (a kapcsolatfelvétel is ezen keresztül történik), valamint annak megadására, hogy hol és mikor készült a kép. Csak Baranyában készült fotókat fogadunk el!

– A verseny győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja az alábbi űrlapon beküldött fotóra. Szavazni az alábbi űrlap “Szavazás” lapján, vagy a bama.hu Facebook-oldalán lehet („Az év ifjú párja” menüpont alatt).

A beérkezett fotókat minden esetben ellenőrizzük, a szabályok be nem tartása pedig azonnali kizárást von maga után!

A játék vége: 2017. február 14. 12 óra.

A nyeremények pedig a következők:
1. helyezett: wellness hétvége 2 fő részére
2. helyezett: vásárlási utalvány
3. helyezett: könyvutalvány
4. helyezett: vacsora 2 fő részére
5-6. helyezett: bor, szakácskönyv, virág

Olvasson tovább!