Kultúra

2009.02.09. 20:02

Magyar legendák napja zárja a 2009-es Rockmaratont

A Magyar legendák napja lesz a szombat az idei Rockmaratonon. Hagyomány nálunk, hogy minden korosztály, és minden rockzenei stílus képviselje magát a fesztiválon, és nem csak a közönség, de a fellépők oldaláról is, ennek jegyében telik majd az utolsó nap.

(forrás: Rockmaraton)

A nevek önmagukért beszélnek: Deák Bill Gyula, Nagy Feró, Rudán Joe, Vikidál Gyula, Komár László, Závodi János, Gallai Péter, Köves Miklós, Zeffer András, Kékesi László. Tehát MobilMánia, Beatrice, Deák Bill Blues Band, PIRAMIS plusz koncert a HammerWorld nagyszínpadon.

A Rockerek.hu fellépői pedig az Alvin és a mókusok mellett, nagyszerű SKA csapatok úgy, mint a SKA-Pécs, SKAfunderz, Bőgőmasina, stb. lesznek. Az est és egyben a fesztivál záró produkciójaként maga Komár László érkezik! És ez még mindig csakis, csakazértis ROCK!

További újdonság, hogy elindult a jelentkezés a 2009-es Rockmaraton Tehetségkutatójára, a Local Heroes színpdra. Részleteket a színpad leírásánál olvashattok, a jelentkezési határidő május 04. hétfő. Várjuk a jelentkezéseiteket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!