Kultúra

2010.04.21. 12:19

Metálcicák – a PEN igazi rocksztárjai

Végül, de nem utolsósorban íme a diákrektor-csapatokat bemutató sorozatunk leghangosabbika, a szegecsekkel, piercingekkel és a nagybetűs ROCK’N’ROLL életérzéssel felvértezett glam-rock felállás, a Metálcicák.

(m)

A FEEK-esek tudják, hogyan kell élni. A Metálcicák zűrös éveket hagynak maguk után, melyek szerves részei voltak a különböző tudatmódosító szerek és a féktelen partik, valamint a börtönben eltöltött évek is megviselték a tagokat. De ez már mind a múlt. Most, a 2010-es PEN idejére az egykori legendás banda újra összeáll, hogy megmutassák, hogyan is kell bulizni.

Ahogy rocksztárokhoz illik, nekik is megszámlálhatatlanul sok rajongójuk van. Közülük azok a lányok válhatnak groupie-vá, akik egy beavatási szertartáson részt vesznek. Hogy ez pontosan miből áll, nem árulhatom el, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy csak a nagyon vállalkozó kedvűek fontolgassák őszinte rajongásuk kimutatását.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Metálcicák – a PEN igazi rocksztárjai
[/caption]

A már beavatást nyert lányok irányába pedig elismeréssel vegyített kacér pillantásokat küldözgethettek. Valamint söröket. De a rövidet is szeretik.
Miről lehet felismerni a Metálcicákat és rajongóikat? Feszes bőr szerkók, rövid szoknyák alól kivillanó neonszínű harisnyák, belőtt hajak, leopárd mintás felsők, piercingek, szegecsek, mély dekoltázsok és hatalmas gitárok jelzik jelenlétüket.

Mint öreg rókák, tudják, hogyan kell a közönség kedvére járni, szuvenírekkel is készültek nektek. Összegyűjthetitek a bandatagokat felvonultató kis kártyácskákat, valamint a honlapjukon a színfalak mögötti életükbe is bepillanthattok rövid videóik által. Ők a PEN legbevállalósabb bandája? Efelől semmi kétség. Kattintsatok a metalcicak.hu –ra, esténként pedig lendüljenek a metálvillák a magasba!

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!