Kultúra

2011.03.24. 16:57

Ötezren jeltapsoltak Weisz Fannival a veszprémi kézirangadón

A birjáni szépség, Weisz Fanni a Megasztár után a Veszprém-Szeged szuperrangadó közönségét is hatása alá vonta: tízezer magasba emelt kéz volt ennek jele.

bama.hu (forrás: pokoli.hu)

A Veszprém-Szeged férfi kézilabda-mérkőzés múlt szombati mérkőzése nem csak azért volt különleges, mert hazai szuperrangadónak számít, hanem azért is, mert volt egy különleges szereplője. Konkrétan Weisz Fanni, Magyarország siket szépségkirálynője, aki legutóbb a Megasztárban kápráztatta el az országot, amikor Rúzsa Magdival együtt jelénekelt.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Fanni végezte el a kezdődobást (fotó: Mátyus Tamás, pokoli.hu) - a képre kattintva Fanni portfóliójából láthat részleteket
[/caption]

Fanni most a siket közösség újabb sajátos gesztusát, a jeltapsot ismertette meg a közönség előtt. A fiatal modell előre legyártott mezben, "Fanni 18" felirattal a hátán, hangos vastaps kíséretében lépett a kezdőkörbe. A vendégszereplést szervező Vujity Tvrtko ekkor kérte meg a szurkolókat, hogy kezüket fejük mellé emelve, és nyitott tenyerüket rázva fejezzék ki szimpátiájukat Fanni, és rajta keresztül minden fogyatékkal elő ember felé.

Az élményről, amit a több mint tízezer magasba emelt kéz látványa keltett, Tvrtko saját blogjában számolt be részletesen.

Weisz Fanni pályafutását a kezdetektől nyomon követjük. A birjáni szépséggel kapcsolatos cikkeket ITT, a róla készült képgalériákat ITT tekinthetik meg olvasóink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!