Kultúra

2010.04.26. 11:43

PEN zárónap - videóriport

A nézőcsúcsot döntő szombati nap krónikája videón: a Metálcicák diákrektori címet nyertek, pörgött a vendéglátás bent és kint, a szervezők pedig elégedetten összegezhették a 2010-es Pécsi Egyetemi Napok négy napját.

bama.hu

A bama.hu videós különítménye szombaton is kitartott: folytattuk a kínálat és kereslet feltérképezését, dokumentáltuk a diákrektori vetélkedő eredményhirdetését, de a kerítésen kívül is körülnéztünk.

Kiderült, hogy odakint, a benzinkútnál és a közeli kocsmákban is erős a buli, hogy a diákrektor első intézkedését célszerűbb kisípolni a videóról és hogy zeneileg minden jól működött a PEN-en. Elcsíptük a rendezőket is, akik kissé megviselten, de hősiesen összeszedték, amit hajnali 3 körül emberileg csak mondani lehetett.

A mentőszolgálat képviselője is megerősítette: komoly baj nem történt, ami a több mint tizenötezer fesztiválozó és ipari mennyiségű alkohol kombinációját tekintve mindenképpen pozitív eredménynek tekinthető.

Címkék#PEN#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!