Kultúra

2009.04.04. 23:22

Tollpihékben úszott a pécsi Széchenyi tér - videó

Második alkalommal rendezték meg a Széchenyi téren a világ minden táján hatalmas tömegeket megmozgató Párnacsata-napot - ezúttal rendőri beavatkozás nélkül.

blanka

Április 4-én Fokvárostól Caracason át Seattle-ig világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. Úgy tűnik, e hagyománt Pécsett még csak kevesen ismerik, vagy már öregnek érzik magukat a mókához.

Pedig a párnacsata élvezetes, látványos és nagyon szórakoztató módja a feszültség levezetésének. Magyarországon idén 13 város központjában ütköztek meg a párnával érkezők, a Széchenyi teret negyed órával a kezdés után már tollszőnyeg borította.

Idén a rendezvény szerencsére nem rendőri beavatkozással záródott, mint ahogy a tavalyi első próbálkzás. Az akkori félórás ütöm-vágom ráadásul idén több mint egy órán keresztül fárasztotta a résztvevőket, akik a program zárásaként kukás zsákokba kezdték gyűjteni a szétszóródótt tollkupacokat.

A bámészkodók figyelmébe ajánlom a Pillowfightról készült további videókat, hiszen nemcsak tinédzsereké a világ...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!