Kultúra

2007.07.23. 16:22

Versendig gyűrűznek az ICWiP hullámai

Az ICWiP egyik idei nagy újdonsága a július 24-én, kedden 16 órától éjfélig zajló Versendi ICWiP Falufesztivál, amelyre az icwipelőkön és a versendieken kívül a szélesebb publikumot is várják.

(forrás: ICWiP)

A versendi Orás/Orašje pincesoron délután játékokkal melegít be a nemzetközi vendégsereg, majd színpadra lép az Orašje zenekar, a Versendi Nyugdíjasklub, a Versendi Horvát Vegyes Kórus, a Csúzai Csárdás Kulturális Egyesület, a Versendi Hagyományőrző Cigány Tánccsoport, a Bólyi Zeneiskola Klarinét Quintettje és a Keleti Standard Band.

A rendezvény alkalmából nyitott pincék várják az ideérkezőket, kiváló versendi borokkal ismerkedhetnek meg a falufesztivál vendégei. A horvát, roma, német és magyar lakosságú baranyai falu önkormányzatának támogatásával zajló rendezvény lehetőséget biztosít a 3 kontinens 28 országából érkezett mintegy 220 fiatalnak, hogy megismerje a soknemzetiségű Baranyát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!