Druszák

2018.07.07. 11:55

Híres emberek nevével élnek, most a bőrükbe is bújhattak

Troy Goodall új-zélandi fotós Almost Famous (Majdnem híres) című fotósorozatában világhírű sztárok névrokonairól készített izgalmas képeket, a hírességekre emlékeztető beállításokban.

A hetedik sor közepe szórakoztató filmportál szúrta ki a zseniális fotósorozatot. A boredpanda.com oldalra hivatkozva adnak hírt a sztárok nevét viselő hétköznapi arcokat fényképező művészről. Megjegyzik, hogy ha valaki Jackie Chan néven éli az átlagos emberek mindennapi életét, annak valószínűleg épp annyi előnye van, mint hátránya – persze gyakran kellemetlen teher lehet a név, főleg, ha el kell magyarázni egy telefonos szobafoglalásnál vagy pizzarendelésnél, hogy tényleg nem szórakozni szeretnénk.

„Egy világhírű sztár nevével élni hétköznapi életet, nem egyszerű dolog. Elképesztő sztorikat meséltek a képeimen szereplő emberek, például arról, amikor rajongók verődtek csoportokba a hoteljük előtt, ahol egy random nyaralás alatt épp megszálltak”

– meséli Goodall, aki a sorozatához valóban A-listás névrokonokat verbuvált össze, a pukehoke-i Clint Eastwoodtól a taurangai Julia Robertsig.

Clint Eastwood – Villanyszerelő (Pukehoke)

Ben Affleck – Diák (Dunedin)

Sarah Jessica Parker – Patkolókovács (Warkworth)

Anthony Hopkins – Múzeumi dolgozó (Wellington)

Jackie Chan – Gyógyszerész (Ellerslie)

Michael Jordan – Programozó (Kelston)

Julia Roberts – Pizzakiszállító (Tauranga)

Borítókép: A hetedik sor közepe / Boredpanda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!