napi cuki

2018.07.12. 13:53

Jól kiosztotta a lesifotósokat a kis Sarolta hercegnő (videó)

Pedig még csak három éves.

Britain's Princess Charlotte of Cambridge leaves the christening of her brother, Britain's Prince Louis of Cambridge at the Chapel Royal, St James's Palace, London on July 9, 2018. / AFP PHOTO / POOL / Dominic Lipinski

Hétfőn keresztelték meg a brit trón majdani várományosa, Vilmos herceg és Katalin hercegnő legkisebb gyerekét, Lajost. A szűk körben megtartott ceremónián a hercegi pár többi gyermeke is részt vett: így a 11 hetes Lajoson kívül ott volt a négyéves György és a hároméves Sarolta is. (Erről itt írtunk bővebben.)

Az esemény egyik legviccesebb jelenete azonban nem a „főszereplő” Lajoshoz, hanem nővéréhez kötődik. A beszámolók szerint a gyerekek a szertartás alatt végig példásan viselkedtek, egyetlen esetet kivéve. Amikor a keresztelőt követően a család a teára indult a parókiára, az édesapja mellett lépdelő Sarolta a fotósok felé fordulva annyit mondott: „You're not coming!”, azaz: „Ti nem jöttök!”.

A kis hercegnő még csak három éves, de már tudja, hogyan kell határozottan helyretenni a dolgokat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=eqa-RSivias

Borítókép: AFP PHOTO / POOL / Dominic Lipinski

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!