Meglehet a focicsapat

2018.08.24. 06:50

Eddie Murphy hamarosan tízszeres apa lesz

Gömbölyödő pocakkal fotózták le a komikus barátnőjét, Paige Butcher színésznőt.

Paige Butcher és Eddie Murphy a 20. Hollywood Film Awards díjátadón, Beverly Hillsben 2016 november 6-án.

Forrás: AFP

Fotó: JEAN BAPTISTE LACROIX

Eddie Murphynek 1989 óta öt különböző nőtől összesen kilenc gyermeke született, és nagy meglepetésre a tizedik is úton van a friss lesifotók alapján – számolt be róla a Daily Mailre hivatkozva a hirado.hu.

A 57 éves színész 39 éves barátnőjét, Paige Butchert méretes pocakkal kapták lencsevégre Los Angelesben. A párnak már van egy kétéves közös kislánya, Izzy Oona Murphy – írja a cikk.

A pár először 2006-ban találkozott a Gagyi mami második részének forgatásán, de csak 2012 óta élnek együtt. Magánéletüket nagyon óvják a nyilvánosságtól, egyiküknek sincs nyilvános közösségi oldala például.

Murphynek öt gyermeke született exfeleségétől, Nicole Mitchelltől, akivel 13 évig volt együtt. A három Nicole-t követő barátnőitől is született egy-egy gyermeke, így a kis Izzyvel és az úton lévő picivel már nincs messze attól, hogy focicsapatot alapíthasson – foglalja össze a hirado.hu.

Borítókép: Paige Butcher és Eddie Murphy a 20. Hollywood Film Awards díjátadón, Beverly Hillsben 2016 november 6-án. Forrás: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!