extra igények

2019.03.23. 16:42

Műorr miatt esett el egy szereptől Julianne Moore

Kövérjelmezben játszotta volna el a Megbocsátasz valaha? című filmdráma főszerepét, de erről a rendező hallani sem akart.

US actress Julianne Moore attends the New York special screening of "Gloria Bell" at MoMa on March 4, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A színésznő most mesélte el az Independent című lapnak, hogy eredetileg őt kérték fel a Megbocsátasz valaha? című 2018-as dráma főszerepére, amelyben Lee Israel írónőt kellett volna alakítania, akinek fizimiskája eléggé eltér az övétől – írja a Bors.

Ju­lianne ezért azt kérte a készítőktől, hadd viseljen kövérjelmezt, és műorrot is szeretett volna. Nicole Holofcener erről hallani sem akart, megbotránkoztatónak tartotta az ötletet, és habozás nélkül kirúgta a produkcióból Moore-t. A szerepet végül a főként komikus alakításairól ismert Melissa McCarthy kapta, akit a legjobb női főszereplőnek járó Oscarra jelöltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!