hamis a baba

2019.04.21. 19:14

Különös fotók készültek Meghanékról

A képeken azonban nem ők, hanem hasonmásaik láthatók.

Egy cég egész fo­tó­so­ro­za­tot ké­szí­tett a her­cegi pár ha­son­má­sa­i­ról. Azt kép­zel­ték el, hogy mi­lyen lenne, ha úgy mu­tat­nák be a gyer­me­kü­ket, mint Vil­mos her­cegék tet­ték – írja a Ripost.

Meghan Markle-t és Harry herceget lefotózták újszülött babájukkal a londoni Szűz Mária Kórház szülészete előtt, majd vásárlás közben is készültek róluk fényképek. Legalábbis első ránézésre így látszik, a képeken azonban nem ők, hanem hasonmásaik láthatók egy játékbabával.

Sussex hercege és hercegnéje a múlt héten jelentette be, hogy a hercegi baba születése után nem állnak majd egyből a nyilvánosság elé, vagyis nem követik Katalin hercegnét ebben a hagyományban. Vannak azonban, akik elképzelték, hogy milyen lenne, ha a 37 éves hercegné és 34 éves férje bemutatná a Lindo Wing előtt a kicsit.

A „hercegi babát” egy Baby Annabell játékbaba helyettesíti a fotókon, talpig rózsaszínbe öltöztetve. A viccesre vett fényképeken a párt egy szupermarketben is láthatjuk.

A képeket a Zapf Creation Uk nevű cég készítette, hogy ezzel ünnepeljék a hamarosan megérkező hercegi babát.

Borítókép és fotók: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!