őstehetség

2019.05.15. 10:30

Jennifer Lopez lánya az anyjára ütött

A 11 éves Emme lehengerlően énekli Alicia Keys egyik dalát.

Singer/actress Jennifer Lopez attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party following the 91st Academy Awards at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills on February 24, 2019. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

A minap jelent meg Jennifer Lopez legújabb slágeréhez, a Medicine-hez egy friss videó, mely azt mutatja be, hogy a díva, hogyan készült fel a dalpremier koncertjére. A kisfilmből pedig nem csak az derült ki, hogyan telik Lopez egy hétvégéje mostanában, hanem az is, hogy 11 éves kislánya, Emme is őstehetség – számol be róla a hirado.hu a People magazin alapján.

Bizony, a sztárcsemetének ugyanolyan fantasztikus hangja van, mint anyukájának. A díva stábja épp ötletbörzét tartott a próbán, amikor Emme meglepte Lopezt, ekkor veszi rá az énekesnő csemetéjét, hogy ha már van zongorás kíséret, mutassa meg a többieknek, milyen tehetséges.

Alicia Keys “If I Ain’t Got You” című slágerét elképesztően adta elő a leányzó (a videón 4:00-tól látható), mellyel mindenkit lenyűgözött, anyukáját pedig elképesztően büszkévé tette. Lopez a minikoncert után annyira fellelkesült, hogy lányának is adna szerepet a nyári turnéján, perszer csak ha Emme is szeretné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!