visszatérés

2019.06.29. 19:23

Celine Dion: Három évembe telt, hogy tovább tudjak lépni

Az énekesnőnek időre volt szüksége ahhoz, hogy ismét turnéra induljon.

Singer Celine Dion is seen leaves the GIVENCHY office building on Avenue George V on January 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Celine Dion most bevallotta, hogy három évre volt szüksége ahhoz, hogy ismét értelmet találjon az életének, miután férje, René Angélil 2016 januárjában torokrák következtében elhunyt – írja a Híradó.

A díva szeptemberben ismét turnéra indul, s bár Las Vegasban rendszeresen fellép, a Courage turné lesz az első észak-amerikai koncertsorozata kedvese elvesztése óta.

„Azt mondanám, hogy három év kellett ahhoz, hogy legyen akaratom, energiám a folytatáshoz, ahhoz hogy visszatérjen a szenvedélyem. A gyerekeim voltak a támaszaim, magántanulók, így szinte mindig együtt voltunk.”

Ami pedig az új show-t illeti, Celine nagy kalandnak tarja, a rajongók pedig biztosan nem panaszkodnak majd a látványra és a hangzásra.

„Nincs korhatára annak, hogy új projektbe vágj bele. Akarat és bátorság kell hozzá, hogy kimondjuk, valami újat akarok csinálni, hogy adni akarok neki egy esélyt” – nyilatkozta az 51 éves Celine.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!