nagy buli volt

2019.07.29. 09:41

Koncert közben köszöntötte szülinapos szerelmét Jennifer Lopez

Az énekesnő párja sem számított ekkora meglepetésre.

CFDA Fashion Icon Award recipient US singer Jennifer Lopez and fiance former baseball pro Alex Rodriguez arrive for the 2019 CFDA fashion awards at the Brooklyn Museum in New York City on June 3, 2019. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Alex Rodriguez, azaz A-Rod igazán szerencsés fickó! Szerelme, Jennifer Lopez saját koncertjét szakította félbe azért, hogy a 44 éves férfit a színpadra hívja egy hatalmas szülinapi torta társaságában – írja a hirado.hu a Hollywoodlife alapján.

A Miamiban tartott koncert mellé egy szerenád is járt, amit a közönség kitörő ovációval fogadott, a torta pedig New York Yankees-motívumokkal volt tele, utalva A-Rod korábbi csapatára.

Az 50 éves J-Lo egyébként az It’s My Party: Live Celebration elnevezésű turnéját csinálja, melynek épp a floridai American Airlines Arena adott otthont. Az ő kerek 50. évfordulója pedig pár nappal ezelőtt Gloria Estefan otthonában zajlott olyan zenészhaverokkal, mint Ashanti, DJ Khaled vagy Fat Joe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!