két részben is

2019.08.28. 23:15

Neymar örül, hogy kedvenc TV-sorozatában szerepelhetett

Egyúttal megköszönte a Netflixen futó La Casa del Papel című spanyol krimisorozat készítőinek a lehetőséget.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar looks on as he takes part in a training session in Saint-Germain-en-Laye, west of Paris, on August 17, 2019, on the eve of the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Rennes. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Neymar, a Paris Saint-Germain csatára közösségi oldalán osztotta meg követőivel örömét, amiért egy rövid szerepben feltűnhetett kedvenc televíziós sorozatában.

„Valóra vált az álmom, része voltam a kedvenc sorozatomnak. Most már megoszthatom veletek karakteremet, Joaót” – írta Twitter-oldalán a sztárfutballista. Egyúttal megköszönte a Netflixen futó La Casa del Papel című spanyol krimisorozat készítőinek a lehetőséget.

Neymar a nagy sikerű széria harmadik évadában két részben is szerepelt.

A 27 éves támadó könnyen lehet, hogy még a héten hosszú távra visszaköltözik Spanyolországba, ugyanis korábbi együttese, az FC Barcelona továbbra is azon dolgozik, hogy visszaigazolja őt.

Sajtóhírek szerint a katalánok – akiket a párizsiak már többször elutasítottak – legújabb ajánlata 170 millió euró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!