Grease

2019.11.04. 07:23

Ennyiért kelt el Olivia Newton-John legendás fekete bőrszerelése

A jótékonysági árverés bevételének nagy részéből a színésznő egy ausztráliai rákkezelési központot támogat.

Grease Year : 1978 Director : Randal Kleiser Olivia Newton John, John Travolta

Több mint 243 dollárért (71,4 millió forintért) kelt el az a híres fekete bőrszerelés, melyet Olivia Newton-John színész-énekesnő a Grease című filmben viselt.

A Beverly Hills-i jótékonysági árverés bevételének nagy részéből a színésznő egy ausztráliai rákkezelési központot támogat.

A híres fekete szerelésben énekelte Newton-John partnerével, John Travoltával a You're the One That I Want című számot az 1978-as musicalfilm záró jelenetében.

A Julien's aukciósház az elromlott cipzárú nadrágért és a dzsekiért előzetesen mintegy 200 ezer dollárt várt.

A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában nevelkedett színésznő harmadszor küzd a mellrákkal, először 1992-ben diagnosztizálták nála a betegséget. Ezt követően segített létrehozni Melbourne-ben a róla elnevezett rákközpontot.

A 71 éves színésznő a dpa hírügynökségnek elmondta, hogy hónapokig tartott, amíg kiválogatta az árverésre szánt tárgyakat, de már nem ragaszkodik a dolgaihoz, így nem volt nehéz tőlük megválnia.

A bőrszerelés mellett mintegy 500 tárgyra lehetett licitálni a Life and Career of Olivia Newton-John (Olivia Neston-John élete és pályafutása) című eseményen.

Elkelt a rózsaszín dzseki is, melyen a Sandy felirat olvasható, így hívták ugyanis a karaktert, akit Newton-John tett híressé. Egy rajongó 50 ezer dollárt adott érte. A Grease egy aláírt posztere 64 ezer dollárt hozott.

A színésznő azt is elmondta, hogy nem minden emléktárgyától vált meg, több ékszerét a lányának szánja, megtartotta a szívéhez legközelebb álló ruhadarabjait és négy Grammy-díját is.

Borítókép: Olivia Newton-John és John Travolta az 1978-as Grease című filmben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!