Lenyűgöző megjelenés

2020.03.08. 10:51

Diana inspirálta ruhában tündökölt Katalin hercegné

A rózsaszín pöttyös kreáció csodálatosan állt Vilmos herceg feleségének.

Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fiának a felesége az angliai Bradford városházájára érkezik 2020. január 15-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Lynne Cameron

A végéhez ért Vilmos herceg és Katalin hercegné írországi látogatása, melynek keretében a háromgyermekes édesanya ismét felvonultatta gardróbja legszebb és legújabb darabjait írja a hirado.hu.

Azonban a divatguruk nagy kedvence egyértelműen az a rózsaszín, pöttyökkel díszített ruha lett, mely szettet egyértelműen néhai anyósa, Diana hercegné 1983-ban viselt ruhája inspirált.

Katalin az Ír Köztársaság miniszterelnök-helyettesének dublini fogadásán ragyogott a vintage darabban.

Ami pedig Katalin kiegészítőit illeti, ezúttal nem a királyi család becses darabjaiból válogatott, hanem egy egyszerű, de csinos fülbevalóval egészítette ki megjelenését, mellyel ismételten kivívta magának az elismerést.

Borítókép: Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fiának a felesége az angliai Bradford városházájára érkezik 2020. január 15-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!