nosztalgiázás

2020.04.30. 16:33

Bruce Willis lányánál van a Drágán add az életed legjobb fotója

A felvételre Rumer WIllis az otthon fényképek szortírozása közben bukkant rá.

Actor Bruce Willis arrives with his daughter Rumer Willis for the premiere of 'The Expendables' on August 03, 2010 at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Gabriel Bouys

Rumer Willis, Bruce Willis lánya a régi családi albumot forgatta, így bukkant rá egy igazán különleges képre, melyen kislányként apjával összeérinti az orrát, ráadásul nem máshol, mint az egyik Drágán add az életed-film forgatásán – írja a People magazin nyomán a hirado.hu.

Az utóbbi időben rengeteget nosztalgiázik a Bruce Willis és Demi Moore, hiszen Bruce együtt tölti a karantént felnőtt lányaival és exfeleségével, Demivel. Fel is röppent a pletyka, hogy Bruce és jelenlegi neje, Emma Heming szakítottak, akitől egyébként két kislánya született, a most nyolcéves Mabel Ray, és az ötéves Evelyn Penn.

Azonban több forrás is megerősítette, hogy erről szó nincs, a karantén bejelentésének idején a pár más-más városban tartózkodott, egyszerűen így találták biztonságosnak.

Úgy tudni, bár Emma hiányolja férjét, nem orrol amiatt, hogy Demivel és nagyobb lányaival tölti ezeket a heteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!