novemberben

2020.06.15. 16:05

Nincs idő meghalni: előbb lesz a Bond-film premierje (videó)

Megint változott az új James Bond-film bemutatásának ideje, most öt nappal előbbre hozták. Számos más nagy költségvetésű amerikai film debütálásának dátuma is módosult.

Skyfall 2012 Real Sam Mendes Daniel Craig. Collection Christophel © Eon Productions / B23

Forrás: AFP/EON PRODUCTIONS / B23 / COLLECTION CHRISTOPHEL

Fotó: Collection Christophel

A Variety című filmes lap számolt be arról, hogy a Nincs idő meghalni bemutatójának napja Észak-Amerikában november 20-án lesz, ezt a film hivatalos Twitter-oldalán fedezték fel.

Eddig kétszer változott a bemutatás napja: eredetileg április 10-án láthatták volna a mozinézők, de a világjárvány miatt november 25-re halasztották, ez került most öt nappal korábbra.

A Bond-filmet így egyszerre kezdik vetíteni a Pixar Lelki ismeretek című produkciójával az amerikai hálaadásnap előtti hétvégén, amikor rendszerint kiemelkedő a mozik látogatottsága.

A Lelki ismereteket június 19-én mutatták volna be, de még tavasszal kijelölték az első vetítés új őszi dátumát, november 20-át.

A Bond-filmet azt követően hozták váratlanul előbbre, hogy a Warner Bros. stúdió péntek éjjel két héttel későbbre, július 31-re tolta Chistopher Nolan új akcióthrillere, a Tenet bemutatását. A DC képregényfilmje, a Wonder Woman 1984 debütálása augusztus 14-rol október 2-ra, a negyedik Mátrix-film 2022. április elsejére csúszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!