Házassági évforduló

2020.06.20. 11:03

Rod Stewart nem mindennapi módon ünnepelt a karanténban

A legendás rocker és harmadik felesége a karantén ellenére sem akartak otthon ünnepelni, és elég frappánsan oldották meg a dolgot.

Rod Stewart brit rockzenész (b) és a felesége, Penny Lancaster a Brit Awards elnevezésű brit könnyűzenei díjak 40. átadási ünnepségén a londoni 02 Arénában 2020. február 18-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Vickie Flores

Sir Rod Stewart és Penny Lancaster már 13 éve házasok, de az angliai karantén-korlátozások miatt nem ülhettek be kedvenc éttermükbe, hogy ott ünnepeljenek. Ám ez nem jelenti azt, hogy otthon úgy töltötték volna a nagy napot, mint bármelyik másikat írja a Ripost.

A legendás énekes és az egykori modell beültek a Rolls-Royce-ukba, az étteremből elvitelre kérték a kedvencüket, majd elhajtottak a Hyde parkba, és ott tartották meg a romantikus vacsorát a hátsó ülésen.

Majd pedig egy üveg pezsgővel sétáltak egyet, és arról beszélgettek, hogy jelen körülmények között is milyen szerencsések, hogy megtalálták egymást.

Borítókép: Rod Stewart brit rockzenész (b) és a felesége, Penny Lancaster a Brit Awards elnevezésű brit könnyűzenei díjak 40. átadási ünnepségén a londoni 02 Arénában 2020. február 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!