Károly és Diana kapcsolatát is feldolgozza

2020.07.09. 21:32

Mégsincs vége a sorozatnak, elkészül A korona hatodik évada

Alig fél évvel az után, hogy bejelentették, az ötödik évaddal zárul A korona című tévésorozat, a Netflix közölte, hogy mégis elkészül a hatodik évad a brit királyi család életéről.

The crown sason 1 2016 Claire Foy. COLLECTION CHRISTOPHEL © Left Bank Pictures / Netflix

Forrás: Collection Christophel/Left Bank Pictures/Netflix/AFP

Fotó: Collection Christophel via AFP

A Variety.com értesülése szerint a hatodik évad a 2000-es évek elején játszódik majd. A Netflix csütörtökön Twitter-üzenetben közölte, hogy a sorozat alkotója, Peter Morgan szeretné igazságosan lezárni a gazdag és bonyolult történetet. A hatodik azonban tényleg a befejező évada lesz a szériának – fűzték hozzá.

Morgan elmondta: a hatodik évad nem visz közelebb napjainkhoz, de lehetővé teszi, hogy részletesebben elmerüljenek abban az időszakban.

Várhatóan többet foglalkoznak majd Károly herceg és Diana kapcsolatával is.

A negyedik évad forgatása március közepén fejeződött be, éppen a koronavírus-járvány miatti karanténszabályok bevezetése előtt. Az évadban Olivia Colman alakította II. Erzsébet királynőt, az új epizódok várhatóan még idén a képernyőre kerülnek.

Az ötödik évadtól már Imelda Staunton játssza majd a királynőt. Múlt héten jelentette be a Netflix, hogy Margit hercegnő szerepét Lesley Manville kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!