Royal Family

2020.08.04. 18:13

Közös fotóval köszöntötte Meghan hercegnét II. Erzsébet

A brit királynő nem haragszik, valójában nagyon büszke unokája erős feleségére.

Meghan sussexi hercegnő nézi az amerikai Serena Williams és a kanadai Bianca Andreescu küzdelmét az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének döntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2019. szeptember 7-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Jason Szenes

Januárban jelentette be Sussex hercege és hercegnéje, hogy feladja királyi teendőit, és pénzügyileg függetleníti magát a brit királyi családtól, mely nagy pofon volt nem csak II. Erzsébet királynő, de az egész család számára írja a hirado.hu.

A házaspár ugyan nehéz helyzetbe hozta az uralkodót és a palotát azzal, hogy bejelentésüket nem vitatták meg a családdal, ez mit sem változtat azon, hogy a királynő imádja unokáját, Harryt. De mi a helyzet Meghannal? Bár mindenki az amerikai exszínésznőt hibáztatta a visszalépésért, valójában nem Meghan akarta feladni az udvari életet, hisz ő az egész korábbi életét maga mögött hagyta azért, hogy Harryvel lehessen és a királynőt támogassa.

Erzsébet tiszteli Meghant, sőt, büszke rá, hogy hamar beilleszkedett a királyi családba, és a legjobbakat kívánja neki új Los Angeles-i életéhez írta cikkében a Cheatsheet. Bár mindig lesznek, akik ott is tüzet szítanak, ahol valójában parázs sincs, a királynő és Meghan kapcsolata nem romlott meg a történtek után.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az uralkodó egy közös fényképet választott Meghan köszöntésére 39. születésnapja alkalmából.

Borítókép: Meghan sussexi hercegnő nézi az amerikai Serena Williams és a kanadai Bianca Andreescu küzdelmét az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének döntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2019. szeptember 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!