kísért a múlt

2020.08.05. 10:35

Szeptember 11-el kezdődött Pete Davidson kálváriája

A komikus 7 éves volt, amikor tűzoltó édesapja elhunyt a mentés közben.

US comedian Pete Davidson attends the premiere of Hulu s "Big Time Adolescence" at Metrograph on March 5, 2020 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Kilencéves korában kezdődött Pete Davidson pszichiátriai kezelése, mert nem tudta feldogozni édesapja halálát. Az öngyilkossággal is megpróbálkozott – írja a Híradó.

Davidson ma Amerika egyik legnépszerűbb fiatal komikusa, aki a Saturday Night Live című kabaréműsor felfedezettje volt, most pedig főszereplésével mozikba kerül a Staten Island királya című filmje, amely részben önéletrajzi ihletésű.

Annyiban mindenképpen, hogy a film hősének édesapja is tűzoltó, mint Davidsonnak volt. A filmbeli apa meghal mentés közben. A komikus édesapja a szeptember 11-i merényletekben az egyik összeomló torony romjai alatt vesztette életét, de ezt a témát nem akarták belevenni a keserédes vígjátékba túl erős politikai töltete miatt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=m-2s-EFruQ8&feature=emb_logo

„Még szerencse, hogy apám elvesztésekor csak hétéves voltam, sok dolgot nem fogtam fel, de így is majdnem megőrültem – mondta a komikus a SkyNewsnak.

A film elkészítése nagyban hozzájárult a mentális fejlődésemhez. A múlt árnyai annyira nyomasztottak, hogy kezdetben nem tudtam megfelelően belerázódni a szerepe, de a stáb tagjai nagyon sokat segítettek abban, hogy meg tudjak nyílni, és őszinte alakítást nyújtsak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!