gyermekáldás

2020.09.01. 22:25

Apuka lett Ed Sheeran

A nagy hírt a 29 éves brit énekes maga erősítette meg Instagram-oldalán.

Forrás: Shutterstock

Megszületett Ed Sheeran első gyermeke. A nagy hírt a 29 éves brit énekes maga erősítette meg Instagram-oldalán, ahol először posztolt idén, decemberben ugyanis bejelentette, hogy átmenetileg visszavonul a zenéléstől és a nyilvánosságtól – írja a Borsonline.

Sheeran egy pár aprócska zokniról osztott meg fotót a közösségi oldalán, bejegyzésében azt is elárulta, hogy felesége, Cherry Seaborn kislánynak adott életet múlt héten.

„CSAK EGY RÖVID BEJEGYZÉSSEL JELENTKEZEK BE, MERT VAN EGY HÍREM A MAGÁNÉLETEMMEL KAPCSOLATBAN, AMIT MEG AKARTAM OSZTANI VELETEK. MÚLT HÉTEN EGY NAGYSZERŰ CSAPAT SEGÍTSÉGÉVEL CHERRY EGY GYÖNYÖRŰ ÉS EGÉSZSÉGES KISLÁNYNAK ADOTT ÉLETET, LYRA ANTARCTICA SEABORN SHEERANNEK. ANYUKA ÉS A BABA IS JÓL VANNAK, A FELLEGEKBEN JÁRUNK”

– írta az énekes, aki ennél több részletet nem árult el, és arra kérte a brit lapokat, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!