Bulvár-celeb

2021.05.27. 07:20

Könyörgött a szüleinek a tini, hogy kisebb lehessen a melle: 6,8 kilogrammnyi szövetet távolítottak el

Tizenhat éves korában kérte először szüleit a most 18 éves Lilli Maki, hogy vigyék el plasztikai sebészhez, hogy szabjon neki kisebb melleket.

Forrás: Bors

Lilli mindössze 152 centiméter, XS-es méretű ruhákat hord, ehhez az aprócska termethez duzzadtak már kamaszkorára 28EE méretűre a keblei, amihez hasonló melltartóméretet itthon nem is találni. 16 évesen már súlyos hátfájdalmakkal küzdött a mellei miatt – írja a Bors.

A seattle-i Lilli 16 éves volt, amikor először kérte meg a szüleit, hogy fizessék ki a 10 ezer dolláros, vagyis 2,7 millió forintos mellkisebbítő műtétet. A fiatal lány csak két szoros melltartóban volt képes sportolni, amik úgy gúzsba kötötték, mintha kényszerzubbony lett volna rajta.

Mellmérete megkeserítette az életét
Fotó: Bors

 

Az osztálytársai folyamatosan videózták, amit aztán szétküldtek az egész suliban, hogy viccet csináljanak belőle, az idősebb férfiak pedig fogdosni akarták.

Erkölcstelen ajánlatokat kapott

– Sosem felejtem el a gúnyos beszólásokat a középiskolából, vagy azokat, amiket idősebb férfiak küldtek, akik kiskorúként láttak a vágyaik tárgyának – mesélte a Daily Mailnek Lilli, aki azt is elárulta, sok ötvenes pasi írt rá, hogy valahogy elérjék, hogy megengedje, hogy legalább megérinthessék a mellét.

Durva és kényelmetlen volt a közeledésük, ami miatt sokáig undorítónak láttam a testemet. Nem tudtam olyan ruhákat hordaniu, mint a kortársaim, mert akkor egyből kaptam a durva beszólásokat. Azt éreztem, hogy az élet minden területén hátráltat a hatlmas mellem.

Felszabadult a műtét után

Lilli tavaly áprilisban feküdt kés alá, összesen 6,8 kilogrammnyi szövetet távolítottak el a melléből. Most 28B, vagyis 65B-s melltartót hord, amivel tökéletesen elégedett.

Így már sokkal jobban érzi magát
Fotó: Bors

– A műtét óta megnőtt az önbizalmam, mintha egy másik ember lennék. Szó szerint egy kő esett le a vállamról a műtéttel, hiszen már nem fáj a háram sem. Már nincs légszomjam, ha futni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!